L’ADF de Monistrol de Calders finalista al premi Palestra
Data Divendres, 18 de novembre a les 08:30:00
Tema medi ambientUn total de setze Agrupacions de Defensa Forestal han presentat la seva candidatura per optar als premis que atorga cada any la Diputació de Barcelona. La IX Festa dels premis de prevenció d'incendis forestals es farà al pavelló d'esports de Bagà (Berguedà)aquest dissabte, 19 de novembre, a partir de la una de la tarda.

Els premis de prevenció d'incendis forestals de la Diputació de Barcelona, que es lliuren des de 1997, pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l'any les agrupacions de defensa forestal ( ADF ) amb el suport dels ajuntaments de la província. L'acte de lliurament i serà presidida per Celestino Corbacho, president de la institució que convoca els guardons.

En total es concedeixen tres distincions: a la millor obra de prevenció (Premi Rossend Montané), dotat amb 7.300 euros; a la millor organització de la prevenció (Premi Palestra), premiat amb 8.400 euros; i el de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp (Premi honorífic Joaquim M. de Castellarnau). Les anteriors edicions s'han celebrat a El Pont de Vilomara, Cardona, Arenys de Mar, Palau Solità i Plegamans, Sant Celoni, Terrassa, Manresa i Masquefa.

Al Premi Palestra opten les ADF de l'Alt Maresme, el Lluçanès, Sabadell, Monistrol de Calders, Sobrespuny, Montseny-Congost, Torrelles de Llobregat i Burriac. Al Premi Rossend Montané hi concorren les ADF de Castellar del Vallès, Subirats, Viver i Serrateix, Teià, Burriac, Montesmon, Torrelles de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=170