Cap de setmana musical a Castellterçol
Data Divendres, 20 de maig a les 07:18:47
Tema culturaMés d'una vintena de participants en el Concurs de Música de Cambra per a Joves. Aquest cap de setmana Castellterçol s'omplirà de música de cambra ja que s'hi celebrarà la dotzena edició del Concurs de Música de Cambra per a joves.

Una vintena de participants en duets, tercets o quartets interpretant obres d'autors com Beethoven, Mozart, Handl, Dvorák, Piazzola o dels catalans Turull o Toldrà. El concurs d'àmbit nacional ja que vénen músics de Girona, mollet, Torelló o Barcelona s'ha consolidat any rera any com a referència pels joves músics que busquen oportunitats per demostrar el seu talent. A més dels premis econòmics, els guanyadors de la categoria C tindran l'oportunitat de realitzar un concert al setembre en el recinte del Castell.
Les proves elimintatòries de la categoria C començarant el dissabte a dos quarts d'onze del matí i les de la categoria B i final de la categoria A a dos quart de quatre.
Diumenge es reserva per a les finals al matí i a les 18h hi haurà el concert dels guanyadors.
Per més informació podeu accedir a la pàgina web: www.castell3sols.com o trucar a l'Escola Municipal de Música de Castellterçol al 93.866.65.49
XII CONCURS DE MÚSICA DE CAMBRA PER A JOVES
CAL RECADER. C/BELLVER 6-8
08183 CASTELLTERÇOL
21 I 22 DE MAIG A PARTIR DE LES 10.30h

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=19