1 any de la posada en funcionament de la línia UAB Bellaterra-El Moianès
Data Dimecres, 16 de febrer a les 07:53:24
Tema societatEl Consell Comarcal del Moianès continua treballant en la millora del transport públic a la comarca.

El 15/02/2021 va fer un any de la posada en funcionament UAB Bellaterra - El Moianès. Aquest Servei disposa de 3 expedicions diàries en direcció a dita Universitat i tres de tornada cap al Moianès. El servei té una mitjana de 19 usuaris/àries diaris i un còmput anual total de 3.330 persones usuàries.

A partir del mes de setembre del 2021, coincidint amb l’inici de les classes, s’ha vist un increment de persones usuàries bastant important, passant de 350 usuaris/àries-mensuals a 580 usuaris/àries-mensuals.

La valoració de la posada en funcionament de la línia per part del Conseller de l’àrea de mobilitat del Consell Comarcal del Moianès, el Sr. Toni Massot, és molt positiva.

Us adjuntem els horaris:

20dc69edb0f062c617bcd2bb81cf42ed758eea08.pdf (sagales.com)

Des de l’àrea es segueix treballant per a la millora del transport públic a la comarca i per fer més sostenible la mobilitat, realitzant reunions de treball amb la Generalitat de Catalunya en les que es traslladen i valoren les demandes de la ciutadania amb l’objectiu de resoldre les seves necessitats. Per altra banda aquest mes es realitzarà la primera reunió de treball de la taula de mobilitat de la Catalunya Central.

 

Consell Comarcal del Moianès

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1900