Curs de representació operística
Data Dilluns, 30 de maig a les 06:00:00
Tema culturaEl Festival Internacional Francesc Viñas de Moià, coincidint amb el Centenari de la Festa de l’Arbre Fruiter instaurada pel tenor Viñas a Moià, la seva vila natal, organitza enguany un curs d’interpretació d’òpera que abasta tant la vessant vocal com l’escènica. Per això el curs és obert no només a cantants, sinó també a pianistes repertoristes, directors d’escena, maquilladors, etc.

Amb aquest curs, doncs, es pretén preparar una sèrie d’alumnes d’àmbits diversos per tal de poder oferir com a cloenda una bona representació operística davant el públic en un concert inclòs en la programació del Festival, tot incidint en tècniques d'interpretació escènica i musical, expressió corporal, estil, dicció, maquillatge, per tal de propiciar un primer contacte amb l'escenari, l'escenografia i el vestuari davant d’un públic real.
El curs 2005 estarà dedicat a representar l’obra Gianni Schicchi de Giacomo Puccini en una actuació pública dins del Festival Francesc Viñas de Moià el dia 23 de juliol. Per a més informació, podeu veure el formulari d'inscripció

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=27