Festa de l'esport
Data Dimarts, 31 de maig a les 06:00:00
Tema esportsEl proper diumenge 5 de juny a la zona esportiva municipal de Calders, es celebrarà una festa esportiva oberta a tothom i organitzada per les entitats esportives del poble.

Des de la regidoria d'esports de l' Ajuntament de Calders i en col.laboració amb les entitats esportives del poble: Club de futbol Calders, Calders Bike, Club de petanca de Calders i Club esportiu La Guàrdia s'ha organitzar una jornada esportiva inclosa en els actes PORTES OBERTES A L'ESPORT 2005 de la diputació de Barcelona.

En aquesta jornada es pretén afavorir la pràctica esportiva d'aquelles persones que normalment no ho fan i passar un dia ben divertit.
Durant aquesta diada també es presentarà la proposta de creació d'un grup d'adults per a practicar esport regularment utilitzant les instal.lacions municipals.

Per a més informació us podeu dirigir a la web de l'Ajuntament de Calders o bé emplenar el formulari d'inscripció i fer-lo arribar a la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Calders.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=28