Un farmacŔutic haurÓ de pagar una multa per fer anÓlisis sense autoritzaciˇ
Data Divendres, 03 de marš a les 18:28:58
Tema societatEl Tribunal Superior de JustÝcia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs d'un farmacŔutic de Castellteršol contra les resolucions del Departament de Sanitat i Seguretat Social de l'any 2001 on el sancionaven amb 3.000 euros per fer anÓlisis clÝniques sense cap tipus d'autoritzaciˇ i no tenir el registre de revisions o incidŔncies de cada instrument existent en un laboratori, situat a la mateixa farmÓcia.

La sentŔncia tambÚ indica que es va fer una inspecciˇ sanitÓria l'any 2000 i, per aix˛, es van poder constatar aquestes irregularitats, i que el 10 de maig de l'any 1999 una resoluciˇ del director general de Recursos Sanitaris denegava l'autoritzaciˇ i funcionament del laboratori clÝnic.

En els informes de la inspecciˇ tambÚ s'indica que es feien dues anÓlisis a la setmana i que de vegades ôels feia persones sense titulaciˇ referint-se a una auxiliar de farmÓcia. El tribunal considera provades les irregularitats per aquests expedients d'inspecciˇ de l'administraciˇ sanitÓria i refusa el recurs.

ACN

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcciˇ d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=280