Animació per a reflexionar
Data Diumenge, 05 de març a les 06:00:00
Tema societatCliqueu aquí per a veure l’animació Arran de polèmica generada per la construcció de la variant de Sant Feliu de Codines amb 5 carrils i el possible creixement desmesurat del Moianès, ens han fet arribat una animació que creiem val la pena veure, tot i que ja és un clàssic dins el mon dels internautes.

Es tracta de “The Meatrix”.
“The Meatrix”, és una animació humorística de Flash™ de 4 minuts que parodia la pel•lícula The Matrix i mostra els problemes de la indústria agrícola. En lloc de Keanu Reaves, The Meatrix comença amb un jove porquet, Leo, que viuen una tranquil•la granja familiar... això creu. Moopheus, una vaca vestida amb gavardina, s'apropa a Leo, i li ensenya la fastigosa veritat sobre l'agroindustria, amb una imatge congelada ja immortalitzada per the Matrix. La barreja d'humor, referències a la cultura pop, i un important missatge que ha fet ressò amb gran ús del públic.

Si més no, aquesta animació farà pensar als que estan a favor i els que estan en contra de l’ampliació de la C-59 i del creixement de la comarca. Per a veure l’animació, clica aquí.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=282