El Consorci del Moianès obre noves Oficines d’ Informació
Data Divendres, 10 de març a les 06:00:00
Tema societatA partir del dia 6 de març el Consorci del Moianès  ha  obert Oficines del Consorci del Moianès d‘informació als ciutadans sobre els serveis del Consorci a tots els municipis del Moianès. Unes Oficines on s’hi troben tots els serveis i activitats del l’entitat: la borsa de treball, assessorament a nivell empresarial, les accions formatives organitzades pels diferents serveis, per consultar les activitats per a la gent gran i les accions adreçades a la població nouvinguda, etc.


Una iniciativa que va lligada amb un dels principis bàsics del Consorci del Moianès, oferir “Serveis a la carta”, és dir, oferir uns serveis adequats a les necessitats i demandes dels habitants, empreses, entitats i Ajuntaments del Moianès i, “Serveis itinerants” amb l’objectiu d’apropar cada cop més els serveis i descentralitzar-los en els deu municipis per tal de facilitar-ne cada vegada més l’accés, el coneixement i la utilització dels mateixos.


Aquesta actuació forma part del projecte dels Plans d’Ocupació 2005-2006 “Pla de descentralització dels Serveis del Consorci “ que té com objectiu ampliar els serveis del Consorci i apropar-los cada cop més als habitants del Moianès. Així, a part d’ obrir les Oficines, també s’ ha contractat a una Treballadora itinerant pels municipis, una Tècnica de Joventut i una de Turisme de suport al Consorci i als deu municipis. Aquest projecte està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el  Fons social Europeu i ha suposat la contractació de 7 persones en atur durant sis mesos.

Aquestes Oficines estaran obertes a cada poble entre 4 i 10 hores setmanals, segons la dimensió del municipi i les demandes que es vagin generant i així apropar cada cop més els serveis del Consorci del Moianès als habitants dels deu municipis i fomentar el treball en xarxa amb els deu Ajuntaments del Moianès.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=288