Concert Duo Boccherini
Data Divendres, 17 de març a les 05:50:00
Tema culturaJosé Luís Obregón i Diego GilDemà dissabte a les 6 de la tarda, a l’auditori de Sant Josep de Moià, és durà a terme e concert Duo Boccherini, duo de violoncels, a càrrec de José Luís Obregon i Diego Gil.
El concert està organitzat per les Joventuts Musicals de Moià.

José Luís Obregón és titulat en violoncel i música de cambra pel Conservatori “P. Soler” de San Lorenzo del Escorial i pel Conservatori Superior de Salamanca.

Ha estat guardonat amb el primer premi de violoncel per la Diputació de Toledo (1999), Premi Rosa Sabater de la Fundació Hazen Hosseschrueders (2000), premi en el concurs de cambra ciutat de Vinaròs (2003) i en el de Santander (2004)

Diego Gil obté el títol Superior de violoncel i música de cambra al Conservatori Superior de Música “Pablo Sarasate”. Posteriorment, estudia a Sant Sebastiàn amb R. Jablonski i a l’Ecole Nationale de Musique de Bayonne – Côte Basque amb J. Doue. Perfecciona els seus estudis a Holanda H.J. Stegenga i es gradua el 2002 a la Hogeschool voor Muziek de Rotterdam.
Guardonat amb el primer premi en els concurs de cambra “Fernando Remacha (1994) ha participat en festivals de cambra a Santander, Quincena Donostiarra, així com a Europa , USA i Canadà.

Els dos autors interpretaran obres de F.A. Kummer, M. Correte, A. Vivaldi i J. Barrière.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=295