La UVic celebra la jornada de portes obertes
Data Dijous, 30 de març a les 05:45:00
Tema societatEl director de màrqueting i comunicació de la UVic, Josep Terradellas, i la coordinadora de plantes pilots de l'EPS, Lídia RaventósLa Universitat de Vic obrirà les portes aquest dissabte, 1 d'abril, al públic en general i molt especialment als futurs estudiants. La presentació de dos màsters oficials i la degustació del pa de roques, elaborat pel gremi de flequers de la província de Barcelona, són algunes de les activitats que es portaran a terme en aquesta nova edició de la jornada de portes obertes.

Activitats lúdiques així com visites guiades o xerrades informatives són algunes de les activitats que es portaran a terme al llarg d'aquesta jornada de portes obertes que ofereix un any més la UVic. La jornada començarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les vuit del vespre. Un màster en Comunicació i Gastronomia, i un màster online en Estudis de Gènere són els dos màsters oficials que es presentaran i que els estudiants podran escollir a partir del curs que ve, 2006-07.

Tal com ha explicat el director de màrqueting i comunicació de la UVic, Josep Terradellas, 'a més de les xerrades d'orientació universitària per a cada titulació i dels tradicionals tallers, es podrà visitar una exposició fotogràfica i audiovisual sobre la campanya 'Mou peça per la Marató de TV3'. Pel que fa les visites guiades es podran fer a peu i en carrilet.


Una de les novetats de la jornada de portes obertes d'aquest any és la presentació i degustació del nou pa de roques dolces, elaborat pel gremi de flequers de la província de Barcelona a la planta pilot del pa de l'Escola Politècnica Superior (EPS) del centre universitari.

Segons ha especificat la coordinadora de plantes pilots de l'EPS, Lídia Raventós, que 'també es farà una degustació d'una trentena de pans tradicionals i artístics elaborats a Osona' i ha afegit que 'aquests dos actes de degustació estaran acompanyats d'una exposició sobre eines tradicionals utilitzades en l'elaboració del pa, i es farà un i intercanvi d'especialitats del pa entre els flequers osonencs i els de la Garrotxa'.

Els estudiants de Nutrició Humana i Dietètica col·laboraran en l'elaboració d'un refrigeri de degustació de productes de la dieta mediterrània que se servirà a finals del matí. D'altra banda, els estudiants de la Facultat d'Empresa i Comunicació realitzaran i produiran un magazine al plató número dos de televisió i al locutori de ràdio durant tot el dia. La jornada comptarà amb la visita dels membres que formen l'agrupació de sord-muts d'Osona, així com una trobada de regidors d'ensenyament de la comarca.

Josep Terradellas ha destacat que és molt important per la UVic aquesta jornada de portes obertes 'ja que ens permet mostrar de manera molt pròxima el que és la universitat i trencar aquesta barrera que a vegades s'estableix entre la universitat i la societat'. En la darrera edició més de 1.000 persones van visitar les instal·lacions de la UVic en el marc de la jornada de portes obertes.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=307