Els bombers treballen en l'extinció d'un foc a Moià
Data Dimarts, 04 d'abril a les 14:30:00
Tema medi ambientDos mitjans aeris i vuit de terretres estan treballant en l'extinció d'un foc a Moià, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat. El foc ha començat poc abans de la una del migdia a la zona del Rourell i afecta massa forestal que ja havia cremat.

Els bombers han explicat que inicialment havien activat quatre mitjans aeris però que dos ja han pogut tornar a causa de les dimensions del foc, menor del que semblava al principi. Segons han explicat, en mitja hora han parat el front i tot i que continua havent-hi flama, el foc es podria estabilitzar en poca estona.


16.30 h.
L'incendi que aquest dimarts a la tarda ha cremat una zona de vegetació forestal de Moià ha estat controlat al voltant de les dues, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que han afegit que les primeres informacions apunten que hauria afectat uns 2.000 metres quadrats. Han participat en l'extensió del foc sis vehicles terrestres, un helicòpter bombarder i un avió de vigilància i atac (AVA), segons han especificat els Bombers, que havien rebut l'avís de l'incendi al voltant de la una del migdia.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=312