El Consorci del Moianès aposta pel teixit associatiu
Data Dimarts, 18 d'abril a les 06:00:00
Tema societatDes del Consorci del Moianès s’ofereix un nou curs de formació adreçat al teixit associatiu del territori, ja que es fomenten les actuacions enfocades a la formació de les entitats i a sensibilitzar el món local sobre la importància de la participació ciutadana.

Des de l’àrea de Participació Ciutadana del Consorci s’ha començat a treballar amb el projecte “Programa de Voluntariat al Moianès. Creació d’una Borsa de Voluntaris”, els objectius del qual estan relacionats amb la participació i la implicació de la població del Moianès i dels Ajuntaments.


S’estan organitzant cursos de formació destinats al teixit associatiu del territori per facilitar i potenciar el treball que s’està realitzant des d’aquest sector.  El pròxim dissabte dia 22 d’abril s’inicia el Curs d’Estratègies de Comunicació per a entitats, el qual va dirigit a les entitats sense afany de lucre on  se’ls hi facilitarà eines i maneres de promocionar les activitats, com comunicar-se via web i noves estratègies.

Aquest i altres accions han permès iniciar la darrera fase del projecte amb la participació dels col·lectius implicats des del seu inici i, així, des dels diferents àmbits crear la borsa de voluntaris del Moianès i facilitar eines de participació ciutadana.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=321