Sant Quirze rebrŕ ajuts extraordinaris de la Diputació.
Data Dijous, 04 de maig a les 07:00:00
Tema medi ambientLa Diputació de Barcelona ha aprovat la concessió de 3,3 milions d'euros a ajuntaments i Associacions de Defensa Forestal (ADF) de la demarcació de Barcelona per subvencionar treballs de prevenció d'incendis. També pagarà 244.000 euros d'ajuts per les despeses extraordinàries derivades dels incendis de l'any passat.

Els ajuntaments beneficiats per aquestes ajudes són un total de 262, mentre que el nombre d'ADF és de 120. La Diputació de Barcelona ha aprovat la concessió de subvencions per un valor total de 3.300.000 euros a aquests ens per fer front a despeses derivades de la prevenció d'incendis.

D'altra banda, la institució provincial ha atorgat 243.911 euros a un total de 21 ajuntaments per ajudar a sufragar les despeses extraordinàries que van haver d'afrontar pels incendis de l'estiu passat (avituallament, maquinària, combustible, o material).


Els ajuntaments beneficiats són Artés, Balsareny, Cardona, Castellbisbal, Castellnou de Bages, Castellví de Rosanes, Esparreguera, Gurb, La Palma de Cervelló, Martorell, Montmajor, Navarcles, Navàs, Sallent, Sant Boi de Llobregat, Sant Martí de Centelles, Sant Quirze Safaja, Santpedor, Talamanca, i Viver i Serrateix.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=335