IX mercat de la prehistòria de Moià
Data Dimecres, 10 de maig a les 06:00:00
Tema culturaHome primitiu escuarterant un por senglarAquest proper cap de setmana es celebra a Moià el IX Mercat de la prehistòria de Moià, organitzat per la regidoria de cultura d’aquest Ajuntament.


Els actes començaran el divendres 12 a 2/4 de 10 a Can Carner on es durà a terme una conferència i la presentació de l'avant-projecte bàsic del Parc Prehistòric de les Coves del Toll a càrrec de l'empresa Enginyeria Cultural. Aquesta empresa ens mostrarà com cal, en un futur, gestionar tot el patrimoni cultural de les coves del Toll de Moià.

El dissabte 13 de 15 a 20h es farà Gincama Prehistòrica popular per Moià amb cloenda d'activitats i taller de demostració de tints naturals. Aquest mateix dia també hi haurà un berenar prehistòric al Parc Municipal.

El diumenge 15  es duran a terme els ja tradicionals actes del IX Mercat de la Prehistòria.
Aquests començaran amb una excursió sota el lema "Caminem per la prehistòria del Moianès" a càrrec de l'empresa Rivendel. La sortida serà de la Plaça Catalunya a les 9 del matí i l’hora estimada d'arribada al poble és al voltant de la 1 del migdia.

Mentre tant, al Parc Municipal es durant a terme activitats i demostracions prehistòriques per a totes les edats.

S’escorxarà un porc senglar amb bifaços de sílex, es ferà una representació de gags històrics a càrrec del grup d’animació l'ENLLAÇ i es farà la IV reunió de Museus a l'entorn de la Prehistòria.

Si ja has vist el mercat de la prehistòria de, pots dir la teva a l’enquesta: Que et sembla el mercat de la prehistòria de Moià ?


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=340