Concurs de música de cambra per a joves
Data Dimecres, 17 de maig a les 06:00:00
Tema culturaConcurs de música de cambra per a joves de CastellterçolEl Concurs de Música de Cambra per a joves de Castellterçol, acollirà els grups novells de Catalunya.
El jurat espera que almenys es mantingui el gran nivell de l'any passat.

Aquest cap de setmana es farà a Castellterçol el Concurs de Música de Cambra per a Joves que ja ha arribat a la tretzena edició, i on el públic pot assistir a totes les actuacions i proves.
Principalment, quartets i quintets vinguts d'arreu de Catalunya i alguns amb components cubans o colombians participaran en un concurs que ha servit sempre per a promocionar els grups novells i donar-los embranzida en la seva carrera musical que, com a molt, és de dos anys.

El concurs de Castellterçol gaudeix de reconeixement pel seu alt nivell musical avalat pel gran jurat format per personalitats com MANUEL CABERO, director i pedagog de direcció coral   LLUÍS GÀSSER,  musicòleg, compositor i intèrpret, ÀNGEL SOLER,  concertista i professor de piano, PETER THIEMANN, concertista i professor de violoncel i FERRAN TORRENS,concertista, professor d’oboè.

Concurs de música de cambra per a joves de CastellterçolEls guanyadors de la Categoria C (dels de 18 a 28 anys) es poden emportar fins a 1250 euros de premi i la participació al Concert remunerat als “Musicals de Primavera” de l’any 2006.

El Concurs de música de cambra per a joves es durà a terme els dies 20  21 de maig de
a partir de les 10h a Cal Recader, al carrer Bellver, 6-8 de Castellterçol.
L’entrada és gratuïta.

Per a més informació podeu trucar al Tel:  93 866 65 49/61 88

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=348