La Diputació lliura el premi de Medi Ambient a Sant Quirze
Data Divendres, 09 de juny a les 06:00:00
Tema medi ambientL'Alcaldessa de Sant Quirze Safaja amb el premi a la millor iniciativa local per a l'estalvi d'aigua La diputada de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació, Núria Buenaventura, va lliurar ahir a la tarda a Igualada els premis a les millors iniciatives de medi ambient que convoca la corporació. El Consell d'Osona –per l'estalvi energètic– i els ajuntaments de Talamanca, Begues i Sant Quirze Safaja –per l'estalvi d'aigua– han estat els guardonats.


Núria Buenaventura ha destacat el 'bon nivell' de la vintena de candidatures que s'han presentat enguany i ha assegurat que l'elecció havia estat 'molt difícil'. La diputada també ha volgut destacar el caràcter de reconeixement dels premis, 'ja que moltes d'aquestes iniciatives ja estan funcionant molt bé', ha dit.

Pel que fa al premi a la millor iniciativa local per a l'estalvi d'aigua els ajuntaments de Talamanca, Begues i Sant Quirze Safaja s'han repartit els premis per diverses campanyes d’estalvi. També s'han lliurat dos accèssits als ajuntaments de Santa Perpètua de Mogoda i Vilafranca del Penedès.


La campanya del Consell Comarcal d'Osona per reduir els consums energètics anuals als pobles osonencs ha convençut el jurat i s'ha endut el premi a la Millor Iniciativa Local per a l'eficiència, l'estalvi i el foment de les energies renovables 2005. En aquesta mateixa categoria s'han concedit dos accèssits: un a l'ajuntament de Rubió pel parc eòlic més gran de Catalunya i l'altre al consistori de Sant Boi de Llobregat per la campanya Mou-te en verd.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=369