El Govern descarta el projecte d'autovia
Data Dijous, 15 de juny a les 06:00:00
Tema societatEl secretari de mobilitat, Manel Nadal a l'esquerra acompanyat per l'alcaldessa de Caldes de Montbui, Montserrat Domench El secretari de mobilitat, Manel Nadal ha explicat que el Govern ha descartat el projecte d'autovia entre Sant Feliu de Codines i Centelles i ha afirmat que en el Pla d'Infraestructures del Transport de Catalunya (PITC) només hi sortirà un proposta de nou traçat per connectar el Vallès Oriental i Osona, encara per determinar.

Manel Nadal ha fet aquestes declaracions aquest vespre a Caldes de Montbui durant la presentació de l'estudi informatiu de la variant de Sentmenat i Caldes de Montbui.

El secretari de mobilitat, Manel Nadal ha destacat que el govern pensa que aquesta connexió entre la comarca d'Osona i el Vallès Oriental és necesària, però 'vist el desacord, estudiarem altres mesures'.

Manel Nadal ha explicat que 'hem descartat el desdoblament de Caldes a Sant Feliu i també el projecte de fer una autovia entre Sant Feliu i Centelles'. En aquest sentit Manel Nadal ha afegit que en el PITC només hi haurà una 'proposta de nou traçat de connexió entre el Vallès i Osona, a determinar'.


El secretari de mobilitat ha explicat que en els plànols del projecte el traçat passarà més per la zona del Congost que per la zona de Sant Feliu Centelles.

Manel Nadal ha explicat que serà un nou 'trajecte a decidir i discutir'. Nadal ha afegit que el govern pensa que 'cal una nova autovia per accedir a Osona' però que finalment ha adoptat aquesta decisió perquè 'vist que no hi ha acord amb el que s'havia proposat, estudiarem altres mesures'.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=374