El Moianès premiat en els Premis a les Millors Iniciatives Empresarials
Data Divendres, 16 de juny a les 06:30:00
Tema economiaEl passat dimarts 13 de juny es va celebrar a Viladecans el lliurament de Premis a les Millors Iniciatives Empresarials organitzat per  la Diputació de Barcelona. Es van presentar un total de 106 candidatures de tota la provincia de Barcelona, i el Consorci del Moianès  van presentar quatre candidatures d’iniciatives empresarials  que s’ havien assessorat des del Consorci i s’ havien materialitzat.


En aquesta setena edició dels Premis una de les candidatures presentada pel Consorci va ser premiada dins la categoria del premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per dones, dotat amb 12.000 euros que es va concedir a l’empresa  FERTILAISER S.L de Cristina Serracarbasa de Moia, en base a que complia els criteris de les activitats empresarials sorgides de l’àmbit local, promogudes per dones , respectuoses amb el medi ambient, més innovadores, amb els millors sistemes de gestió de la qualitat i que actuïn amb els criteris de transparència i compromís social.

FERTILAISER, S.L. és una empresa dedicada a la investigació, producció i comercialització de productes i tecnologies per al tractament de malalties en el camp de la producció vegetal. La promotora de l’empresa, la Cristina Serracarbasa, Enginyera Agrícola, utilitza tècniques novedoses per a la investigació i el desenvolupament de productes per a posar fi a malalties vegetals que fins ara no havien estat prou estudiades ni investigades en l’estat espanyol, aplicades sobretot en grans explotacions intensives d’arbres fruiters, cítrics, oliveres, vinya, fruits secs, cereals, arròs i cotó.


Actualment, FERTILAISER, S.L. té tres delegacions a Espanya: la Sud (Andalusia i Múrcia), la Centre (Madrid, Castella la Manxa i Lleó i La Rioja) i la Nord (València, Catalunya i Aragó). També ha començat a operar a França i té previst, a curt termini, introduir-se a Itàlia i Grècia.

Durant l’ any 2005 des del Consorci del Moianès s’ han assessorat un total de 157 nous projectes empresarials , i des de l’ inici de la seva creació  l’Àrea d’Empreses ha assessorat un total de 1081 projectes empresarials.

De les set edicions que s’ han celebrat dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials promoguts per la Diputació , aquesta és la tercera vegada que els projectes presentats pel Consorci del Moianès han estat premiats en diferetns categories.

Consorci del Moianès.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=376