Surt a la venda el calendari Modilianum 2007
Data Dimarts, 05 de desembre a les 22:04:21
Tema culturaPortada calendari Modilianum 2007El passat cap de setmana es va posar a la venda el calendari que edita l’Associació Cultural Modilianum. Com cada any, un euro de l’import del calendari (8 € en total) es destina a les campanyes de Moianès Solidari, en aquest cas a contribuir a les obres de rehabilitació de la llar Els Avets, comunitat que acull a persones amb disminució intel·lectual des de fa vint-i-cinc anys.


Entre les fotografies que il·lustren el calendari, datades entre les dècades de 1910 i 1970, es poden destacar: el passeig d’Alexandre Maria Pons, actual avinguda de la Vila, tal com era l’any 1935; la botiga de vins i licors de J. Juncadella, situada a la baixada del Mestre, en una imatge de la dècada de 1950; el grup escènic de jovent del Casal Parroquial, que va interpretar l’obra “Els arbres moren drets”, d’Alejandro Casona, l’any 1970; la zona de l’actual plaça del Moianès, al anys trenta; els guanyadors de la primera edició de les 24 Hores de Moià, l’any 1972, o els veguers de Sant Joan Evangelista en una fotografia gens coneguda de l’any 1915.

Amb aquest calendari, l’Associació Cultural Modilianum pretén donar a conèixer imatges del nostre passat, procedents de la col·lecció de Manel Alsina i d’altres particulars, així com animar a la gent a què en proporcioni més per a futures edicions.
Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=458