Un milió d'euros per la construcció d'un casal d'avis
Data Dissabte, 16 de desembre a les 20:20:44
Tema culturaUna setantena d'avis va assistir aquest dijous a la presentació del projecte executiu del nou casal d'avis. Es tracta d'un equipament de 500 metres quadrats que es construirà al solar deixat per les antigues escoles i que costarà un milió d'euros.

L'alcalde de la població, Jaume Perarnau, ha explicat que en aquests moments els avis de Calders es troben en un local de lloguer 'molt petit'. En aquest sentit, ha dit que 'quasi podríem dir que no existeix casal d'avis'.

El Consistori ja té a punt el projecte executiu del nou casal d'avis, que aquest dijous es va presentar en públic. Les previsions són que les obres s'adjudiquin 'a primers de gener' i que les obres comencin a finals de febrer.

Les obres duraran 'entre un any i mig i dos'. El projecte ha estat realitzat per l'arquitecte municipal, Joan Ribera, i forma part del pla d'equipaments de la plaça Major que, a més del casal d'avis, inclou la remodelació 'completa' del centre cívic i la remodelació integral de la plaça.

El pressupost total d'execució del nou edifici, que tindrà 500 metres quadrats, és d'un milió d'euros aproximadament. El casal d'avis es construirà al solar que ocupaven les antigues escoles. L'Ajuntament compta amb ajuts provinents del Departament de Benestar i Família de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona per finançar el projecte.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=467