Tercer festival de la infància i la joventut
Data Divendres, 29 de desembre a les 07:00:00
Tema societatL'Ajuntament de Tona i el servei de dinamització de la Mancomunitat la Plana, amb la col·laboració dels establiments adherits a l'entitat Tona Punt Comerç, han organitzat la tercera edició del festival de la infància i la joventut que estarà obert des del 28 de desembre fins al 3 de gener, a la sala la Canal, a Tona.


Sota el nom 'La cova del joc III' l'Ajuntament de Tona i el servei de dinamització de la Mancomunitat la Plana han organitzat per tercer any consecutiu el tradicional festival de la infància i la joventut. Un punt de trobada on nens i joves poden fer diferents activitats com és el cas de tallers de maquillatge, de pintura, de globoflèxia o d'arqueologia i, fins i tot, veure espectacles de circ o de titelles.

Altres activitats que poden practicar són beisbol o futbol. El festival, ubicat a la sala la Canal, també ofereix un espai dedicat als més menuts on poden fer jocs de psicomotricitat, de construcció o dibuixar.


D'altra banda, comprant en els establiments de l'entitat Tona Punt de Comerç, els clients poden aconseguir entrades gratuïtes per tal que els nens puguin accedir gratuïtament al festival. Cada val obtingut dóna accés durant un dia a l'espai lúdic. En cas de no tenir vals gratuïts de les botigues, el preu per accedir a l'activitat és de 3 euros pels menors de 15 anys. L'entrada és gratuïta per els majors de 16 anys.

El festival compta amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, i amb la col·laboració dels establiments adherits a Tona Punt de Comerç així com diferents entitats del municipi.

L'espai estarà obert des del 28 de desembre fins al 3 de gener, de les quatre de la tarda a les vuit del vespre.


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=475