Oferta turística de la comarca en una web
Data Dimecres, 31 de gener a les 06:00:00
Tema economiaEl Consorci del Lluçanès ha posat en marxa una pàgina web dedicada íntegrament al turisme i a la promoció del Lluçanès. La pàgina conté informació sobre els serveis que es poden trobar als tretze municipis del Lluçanès, així com els recursos turístics que es poden visitar, entre d'altres.


La pàgina web, www.turisme.llucanes.cat, s'ha posat en funcionament aquesta setmana. Segons Montse Barniol, responsable de l'àrea de Turisme del Consorci, el web vol ser un aparador de l'oferta turística del Lluçanès, que s'anirà actualitzant periòdicament.

A la pàgina inicial s'hi pot consultar un mapa de la zona amb els punts d'interès senyalitzats. Hi ha un espai reservat a un indret destacat d'interès turístic, es fan recomanacions i es pot consultar l'agenda d'activitats, així com notícies relacionades amb el sector turístic.


Mitjançant un menú fix es pot accedir a informació sobre altres aspectes, com són la gastronomia i l'allotjament, l'artesania i el comerç, les festes i tradicions, els punts d'interès, els museus i col·leccions, les activitats i les rutes turístiques. També es pot consultar la informació per pobles.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=502