1 any, 1.000 imatges
Data Dijous, 01 de febrer a les 06:00:00
Tema societatPlans del GaiEn gairebé un any moianès.net ha arribat a assolir la imatge número 1.000 a la seva Galeria Fotogràfica. Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les persones que hi han col·laborat. En aquest moments podem afirmar que moianès.net es el web que disposa de més imatges d’aquesta comarca i comarques properes.

En aquests moments ja molta controvèrsia sobre el creixement del Moianès i en concret de Moià. Moià, el Moianès, ha de créixer o no, serà positiu o negatiu, s’hi guanyarà o si perdrà . En tot cas el temps ho dirà, suposo que com tot per uns serà bo i per d’altres no tant.

El que em sap més greu és que l’ambient rural de Moià i el seu entorn, que a mi em resulta tant encisador, es va perden. En el Moianès respiro d’una manera molt més relaxada que a la ciutat a on moltes vegades m’angoixo. Com a mínim el clima d’aquestes terres espero que no el facin canviar massa.

Per si de cas queden aquestes imatges a la Galeria, com a testimoni de com va ser i és encara el Moianès, anomenada comarca natural. Encara que si tot plegat creix tant potser algun dia arribarà a ser comarca administrativa. Vull dir però que a mi m’agrada més el mot “natural” que “administratiu”.


També voldria demanar als lectors d’aquesta publicació digital ens feu arribar imatges i/o fotografies del Moianès i les seves rodalies. Les podeu enviar a la següent adreça: fananos@moianes.net només heu d’indicar el indret i si ho sabeu el autor i el any de la imatge, i les posarem a la Galeria Fotogràfica.

Per si de cas afanyeu-vos abans que només puguem fotografiar pisos i formigó.

Feliu Añaños.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=504