Jaume Perarnau repetirà com a cap de llista
Data Divendres, 02 de febrer a les 06:00:00
Tema políticaJaume PerarnauJaume Perarnau, actual alcalde de Calders, encapçalarà per segona vegada consecutiva la Candidatura Democràtica de Calders (CDC) a les eleccions municipals del 27 de maig. Es tracta d'una llista independent associada a ERC que renovarà bona part dels seus membres.

Dels cinc regidors que actualment té CDC-ERC-AM a l'equip de govern, dos repetiran a la llista. Un és Jaume Perarnau, que serà el cap de llista de la candidatura i, l'altre, encara no s'ha fet públic.

S
egons ha assegurat Perarnau pràcticament tenen tancada una llista 'en bona part renovada' formada per catorze persones. D'altra banda, ha dit que tenen el suport d'una trentena de persones de diferents entitats i associacions del poble.

Perarnau ha comentat que amb vista al pròxim mandat CDC-ERC-AM es proposa acabar d'executar alguns projectes que tenen en marxa. L'actual alcalde ha afirmat que tenen tres prioritats. Per una banda, la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

Per l'altra, la urbanització del sector de la Guàrdia. En tercer lloc, volen dur a terme la totalitat del pla d'equipaments de la plaça. Perarnau ha recordat que el Casal d'avis ja està 'en marxa' i que falta el centre cívic i la urbanització en sí de la plaça Major.

Paral·lelament, CDC-ERC-AM vol continuar executant les actuacions que proposa l'Agenda 21 en el proper mandat, així com poder oferir habitatges protegits per als joves.

Perarnau va encapçalar la llista per primera vegada en els comicis del 2003. Per tant, aquesta serà la segona i en principi 'última' vegada que serà el cap de llista de la candidatura independent.

Anna Gorchs // ACNAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=506