Els grans reptes del segle XXI
Data Divendres, 16 de febrer a les 06:00:00
Tema societat'Reptes del segle XXI' és el títol de l'exposició que han organitzat conjuntament Caixa Manresa i Unescocat que es podrà visitar a la capital del Bages fins el 22 d'abril. La mostra fa un recorregut pels grans reptes que haurà d'afrontar la humanitat per garantir el seu futur.


L'exposició s'ha instal·lat a la sala d'exposicions de Caixa Manresa, a la Plana de l'Om número 5 de la capital del Bages, i vol ser una síntesi del complex i profund debat que segons els organitzadors afronta la societat per garantir el seu futur.

La sostenibilitat mediambiental, la diversitat cultural i lingüística i la pervivència del patrimoni són algunes de les qüestions plantejades. L'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar el 8 de setembre del 2000 la Declaració del Mil·lenni.


Aquesta conté vuit grans objectius, que són eradicar la pobresa extrema i la fam, aconseguir l'educació primària universal, promoure la igualtat entre els gèneres i l'autonomia de la dona,  reduir la mortalitat infantil, millorar la salut materna, combatre la sida i altres malalties, garantir la sostenibilitat del medi ambient i fomentar una associació mundial per al desenvolupament.

L'exposició 'Reptes del segle XXI' està en sintonia amb la Declaració del Mil·lenni. L'objectiu és promoure la reflexió, tant a àmbit individual com col·lectiu


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=527