L'Ajuntament reuneix els veïns per definir quin tipus d'habitatges volen
Data Dimarts, 20 de febrer a les 06:00:00
Tema societatRajadellL'Ajuntament de Rajadell ha convocat una reunió perquè els veïns del municipi defineixin quin tipus d'habitatges volen que es construeixin. El consistori disposa de sòl per fer una vintena de vivendes, però segons ha explicat l'alcalde, Joan Costa, abans de tirar endavant els projectes es volen conèixer quines són les necessitats.


Per Costa, les necessitats i interessos dels veïns d'un poble com Rajadell són completament diferents als de les ciutats. Per aquest motiu, abans d'optar per fer pisos de protecció oficial o de renda lliure, l'Ajuntament vol saber quina és l'opinió dels veïns interessats en tenir un dels nous habitatges.

Segons l'alcalde, les persones que han viscut sempre en un poble com Rajadell no estan acostumades a viure en pisos com els que es construeixen de protecció oficial, tant pel que fa a les dimensions com per la tipologia. Per Costa, abans de prendre cap decisió cal saber clarament quines són les preferències dels veïns i les seves possibilitats econòmiques per afrontar un tipus de construcció o una altra.


Està previst que abans de finals d'any, el consistori pugui començar a construir entre 15 i 20 habitatges com a resultat del 10% d'aprofitament de dues noves zones de desenvolupament, la dels Molins i la de Sensada.
La reunió per definir els criteris que s'aplicaran a la construcció d'aquests nous habitatges es farà el dia 3 de març, a dos quarts de set de la tarda, a l'Ajuntament.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=531