La venedora d’ous
Data Divendres, 23 de febrer a les 06:00:00
Tema culturaLa venedora d'ousEl proper dilluns dia 26 de febrer a les 8 del vespre, a la biblioteca de Moià, tertúlia sobre la novel·la “La venedora d’ous” de Linda D. Cirino.

Linda D. Cirino es descendent d'emigrants polonesos i va néixer a Brooklyn, Nova York. Ha publicat diversos llibres d'assaig entre els quals destaca una història literària de Nova York "Literary New York: A history and Guide". La venedora d'ous és la seva primera novel·la.

“La venedora d’ous” s’ambienta en una granja al sud d'Alemanya, l’any 1936.
Una dona, Eva, veu com la guerra esberla un estil de vida i uns valors que li semblaven immutables. Treballa a la granja. Sempre ho ha fet, no ha vist més enllà del dia a dia per sobreviure. No coneix l'amabilitat.

La guerra s'enduu el marit i els fills s'allisten a les joventuts hitlerianes.
Però no està sola, al galliner hi ha un estudiant jueu amagat. I d'amagat, entre els esquitxos de la rutina per tirar endavant, aquell home l'estimarà.

Eva, per primera vegada, alça els ulls dels solcs de la terra per veure i entendre el món  i viure.


Una història agredolça i tendra on Eva obrirà de bat a bat les portes de la seva vida i posarà al descobert un ésser punyent, a qui l'amor dotarà d'integritat i de coratge.

La venedora d’ous està publicada per RBA La Magrana dins la col·lecció Ales esteses.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=537