Enric Terencio substitueix Núria Rojas com a candidat del PSC
Data Dimarts, 27 de febrer a les 06:00:00
Tema políticaEnric TerencioEl PSC ha anunciat aquest dilluns que Enric Terencio encapçalarà la llista socialista per a les eleccions municipals a Moià. Vinculat al PSC de Moià des de l'any 2005, aquesta serà la primera vegada que opta a l'alcaldia.


En els anteriors comicis municipals, els socialistes van presentar com a candidata Núria Rojas.

Segons ha informat el PSC, la candidatura d'Enric Terencio suposa una aposta de present i de futur amb l'objectiu que Moià 'agafi un nou rumb', apostant per les polítiques socials i per un ajuntament proper als ciutadans.

Terencio ha assegurat que assumeix la candidatura com un repte personal, ja que és el primer cop que forma part d'una llista municipal. El candidat socialista considera que Moià necessita un canvi de rumb, al mateix temps que manté la seva identitat.


Enric Terencio va néixer el juliol de 1979 i viu a Moià des de l'any 1987. Ha col·laborat en entitats culturals del poble com la Colla Llaç d'amistat, els Bastoners, Ràdio Moià i Televisió de Moià. Des de l'any 2005 dirigeix Ràdio Moià, càrrec que deixa l'octubre del 2006 per evitar incompatibilitats amb l'activitat política. Malgrat haver-ne deixat la direcció, hi continua vinculat com a locutor.

ACNAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=539