XVI Concurs Literari i concurs de Logotips
Data Divendres, 09 de març a les 22:49:10
Tema culturaL'Ajuntament de Castellterçol ha engegat per setzè any consecutiu el Concurs Literari Joan Mercadé.

Castellterçol torna a incentivar als seus escriptors perquè agafin paper i boli i comencin a escriure un text literari perque torna el Concurs Literari Joan Mercadé de Castellterçol. Un concurs que any rere any ha recopilat més d'un centenar d'escrits d'arreu de Catalunya (Tortosa, Girona, Barcelona, Altafulla, Lleida, Tarragona, entre d'altres)

Aquest concurs està obert a tothom major de 10 anys i la temàtica és completament lliure. Només és necessàri escriure el text en català i que sigui completament inèdit. Els treballs s'han de presentar mecanografiats a doble espai per una sola cara, paginats i no superior a tres fulls. Hi ha tres categories (de 10 a 12 anys, de 13 a 17 anys i majors de 17 anys).

Tots els treballs hauran de presentar-se abans del 30 de març i el veredicte final es farà públic el dia 21 d'abril a les 19 hores al Centre Espai Escènic, coïncidint amb la conferència a càrrec dels escriptors Jaume Sorribas i Jaume Cela.


Es tracta d'un concurs molt popular i que agrupa joves escriptors d'arreu de Catalunya. Per més informació contactar amb g.premsa@diba.cat o a 93 866 61 88 (Anna)

A més, l'Ajuntament també ha creat un concurs de logotips per la Biblioteca Municipal. Donat que fins ara no disposava de cap logotip, l’Ajuntament ha cregut convenient crear un concurs i així fomentar la imaginació i participació dels vilatants.
 
Per conèixer més informació contactar a la web de l'Ajuntament de Castellterçol o a 93 866 61 88

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=547