Compartir cotxe
Data Dimecres, 14 de març a les 07:20:00
Tema societatLes característiques dels municipis del Moianès fan molt propici que es comparteixi vehicle per anar a la feina, a la universitat o per accedir als serveis de les ciutats grans.
Els Consorci per a la Promoció dels Municipis del Moianès acorda amb el Consell Comarcal del Bages promocionar la mobilitat sostenible.

Les poblacions que formen part del Consorci per a la Promoció de Municipis del Moianès han iniciat una campanya de difusió per aconseguir que els seus habitants comparteixin cotxe en els seus desplaçaments. Les característiques d’aquests municipis fa que molts dels seus ciutadans hagin d’utilitzar el turisme per anar a la feina, a la universitat o per accedir qualsevol dels serveis que ofereixen les ciutats grans que tenen més a prop, entre les quals hi ha Manresa, Vic o Granollers.

Amb l’objectiu de promocionar l’ús compartit dels vehicles, aquest Consorci ha signat un acord amb el Consell Comarcal del Bages per aplicar el projecte europeu Equal Hinterland que té per objectiu la promoció de l’ús sostenible dels mitjans de transport a través de la difusió del car-pooling, un concepte anglosaxó que significa compartir cotxes i trajectes.


Entre les accions de difusió que es porten a terme hi ha la promoció de la pàgina web www.compartir.org/bages que facilita que es posin en contacte aquelles persones que tenen uns horaris compatibles i fan un mateix trajecte. També és previst que es distribueixen punts de llibre i cartells i s’insereixi publicitat en diferents mitjans de comunicació locals.

Per més informació us podeu adreçar al telèfon del Consorci del Moianès 93 830 14 18 / 93 820 80 00 o bé al c/e ruizse@diba.es

Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=550