XIV edició del Concurs de Música de Cambra per a joves
Data Divendres, 23 de març a les 06:00:00
Tema culturaEl Concurs de Música de Cambra per a Joves torna a Castellterçol amb la seva XIV edició.


Aquest any el Concurs tindrà lloc els dies 12 i 13 de Maig a les instal·lacions del Centre Espai Escènic. Com cada any, el concurs està obert a tots es grups de cambra (Duo, Trio, Quartet, Quintet, Sextet, Septet i Octet) que realitzin els estudis de música a Catalunya o que hi resideixin.

Hi ha tres categories: mitjana per grups de 12 anys, mitjana per grups de 18 anys i mitjans per grups de 28 anys. L’edat dels cantants es considera 2 anys inferior a l’edat. Per cada una de les categories hi ha unes proves diferenciades: prova única per la primera categoria i prova eliminatòria i finals per les dues categories d’edat superior.

El jurat d’aquest any està format per músics importants de Catalunya tals com: Lluis Gàsser (musicòleg, compositor i intèrpret), Àngel Soler (concertista i professor de piano), Jordi Coll (concertista i professor de violí) i Ferran Torrens (concertista i professor d’oboè). El President del Jurat és el senyor Manuel Cabero (director i pedagog de direcció oral) i la secretària és la senyora Pepa Roldan (directora de l’Escola Municipal de Música de Castellterçol).


S’atorgaran dos premis per categoria els quals seran amb recompensa econòmica. Les inscripcions hauran d’estar realitzades abans de l’1 de maig i haurà d’enviar-se també el programa amb el qual es concursarà.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=555