Andreu Riba tornarà a encapçalar la llista d'ERC a Sant Feliu Sasserra
Data Dissabte, 24 de març a les 06:00:00
Tema políticaAndreu Riba, actual alcalde de Sant Feliu Sasserra, tornarà a ser el candidat d'ERC a les pròximes eleccions municipals. Aquesta serà la tercera vegada que Riba encapçalarà la candidatura. El seu objectiu és donar continuïtat als projectes que el municipi té engegats.


Andreu Riba serà el cap de llista d'ERC a les pròximes eleccions municipals de Sant Feliu Sasserra. Segons ha explicat, serà la tercera vegada que es presenta, i l'objectiu és tirar endavant els projectes que hi ha iniciats.

La 'prioritat' és vetllar perquè s'executin les millores a la carretera B-431 entre Prats de Lluçanès  i Avinyó passant per Sant Feliu Sasserra. Riba ha recordat que l'any passat es va elaborar l'estudi informatiu.

I ha afegit que 'el compromís' de la Generalitat és que durant aquest 2007 es redacti el projecte constructiu per poder licitar l'obra l'any 2008. Per a Riba aquesta és una obra imprescindible per a Sant Feliu.

Paral·lelament, ha comentat que s'està acabant d'ultimar el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Riba ha dit que pot ser que abans del 27 de maig es faci l'aprovació inicial del POUM, però que no serà fins al proper mandat que s'aprovarà definitivament.

El candidat ha destacat que el POUM preveu un 'creixement moderat' del municipi, i que s'ha elaborat 'en vistes al futur'. En aquest sentit, ha comentat que s'ha reservat un espai per esdevenir zona industrial i un altre per ser zona esportiva. Les previsions són que, en aquesta zona, s'hi construeixi un poliesportiu en un futur.


Riba aposta perquè en el pròxim mandat es faci nova la sala de ball i de concerts de l'Ateneu. 'És antiga, i necessita una renovació', ha dit el candidat d'ERC, que ha afegit que la seva proposta és tirar-la a terra i tornar-la a construir 'una mica més gran'.

A més, Riba ha recordat que ja s'estan fent les obres de construcció d'un centre d'interpretació sobre la bruixeria, i que estan estudiant pressupostos per museïtzar l'espai. Les previsions són que el centre esdevingui 'un punt important d'atracció turística' per al municipi.

La candidatura que encapçalarà Riba està bastant definida. 'Només falta acabar de fixar l'ordre', ha dit Riba, que ha afegit que hi haurà una renovació 'important' de la candidatura. Tot i això, ha assegurat que 'ningú plega', i que les persones que deixin la llista continuaran treballant en el grup.

Anna Gorchs // ACNAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=558