Nova piscina coberta i ampliació del pavelló
Data Dijous, 05 d'abril a les 14:00:00
Tema societatCastellterçol es posa les piles per construir una nova piscina coberta i ampliar el pavelló municipal existent a través de la presentació dels projectes guanyadors en una exposició.


Tot va començar ara ja fa un any quan es va convocar un concurs d’idees per a la construcció i ampliació respectivament dels equipaments. Es van presentar un total de 14 equips per la piscina coberta i 5 per a l’ampliació del pavelló. Tot i l’anonimat del concurs, els guanyadors d’ambdós projectes van ser els arquitectes Lluisa Plans i Marc Padrós.

L’equipament de la piscina coberta consta d’una gran zona de platges, una coberta retràctil climatitzable, una sala polivalent, vestidors, piscina exterior i interior, entre d’altres instal·lacions. A més, aquesta piscina té un gran valor paisatgístic ja que es visualitza el campanar de Castellterçol i està pensat amb grans sistemes de sostenibilitat tals com la reutilització de les aigües pluvials, col·locació de panells solars i totes les instal·lacions faciliten l’estalvi energètic.

Aquesta piscina ha de permetre cobrir les necessitats que requereix la comarca ja que actualment aquesta zona només disposa d’una piscina coberta a Caldes de Montbui i l’altra a la vora de Manresa. Es tracta d’una inicativa que recull les inquietuds de Castellterçol i dels pobles veïns.


Per altra banda, l’ampliació del pavelló ha de permetre disposar de noves sales per a les entitats esportives, zones de jacuzzi i hidromassatge… però com a més important es construirà una làmina d’aigua per a poder practicar activitats com aquagym. Tanmateix, aquest espai està concebut com una construcció sostenible a través de plaques solars, aprofitament de les aigües grises, entre d’altres.

Amb aquests projectes, Castellterçol posa en marxa nous projectes que des de feia molts anys estaven en ment. Amb aquesta exposició i amb l’aprovació dels projectes guanyadors, Castellterçol tindrà en pocs anys una nova piscina coberta i un pavelló municipal amb moltes més prestacions.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=566