Més de 1700 espectadors al Centre Espai Escènic
Data Dimarts, 17 d'abril a les 06:00:00
Tema cultura



Més de 1700 espectadors en un mes i mig de vida del Centre Espai Escènic de Castellterçol.

Marc Parrot, Toti Soler, Ramon Madaula… i molts d’altres actors coneguts han deixat ja la seva petjada al Centre Espai Escènic. I és que aquest equipament que només fa un mes i mig que es va inaugurar ha realitzat un total de 12 activitats.

La inauguració del passat 17 de febrer va començar amb pluges i molt mal temps, però ja diuen que qui comença amb mal peu és a qui li rutllen després millor les coses… és així que fent balanç d’aquest esquet primer trimestre ja han passat pel Centre un total de 1798 espectadors.

Durant els mesos de febrer i març s’han realitzat 12 activitats les quals abarquen disciplines ben diferenciades: teatre, música (pop-rock, música de cambra i clàssica, música d’autor, jazz…), cinema i activitats infantils. Una programació que ha permès que tan joves com grans hagin pogut sentar-se a les butaques del Centre Espai Escènic per disfrutar d’un espectacle.

El promig d’espectadors per activitat ha estat de 149 però ara que ja ha començat el segon trimestre, només amb el primer acte protagonitzat per Chano Domínguez ja s’han trencat totes les estadístiques: aforament màxim.

Aquest proper trimestre, des de l’abril fins al juny, es realitzaran un total de 16 activitats de les quals en podem destacar les jornades de Sant Jordi, l’obra de teatre Entrañas o dos concerts dedicats als més catalans com Roger Mas i Refugi.

Tot un balanç positiu per només un mes i mig de vida del Centre Espai Escènic de Castellterçol







Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=570