Jaume Perarnau repeteix com a cap de llista
Data Dimecres, 25 d'abril a les 16:00:00
Tema políticaJaume Perarnau tornarà a encapçalar la llista de la Candidatura Democràtica de Calders en les eleccions municipals, que actualment governa el municipi amb cinc dels set regidors municipals. La candidatura, associada a ERC, ha apostat per renovar cinc dels catorze membres de la llista.

Segons ha informat la candidatura, la llista es caracteritza per l'experiència, per la joventut, per la paritat i per la presència de persones que viuen als dos nuclis de població de Calders. A més dels catorze integrants de la llista, la candidatura compta amb el suport d'una quarantena de persones vinculades a la vida associativa, cultural i social del municipi.

Segons Jaume Perarnau, a diferència d'altres llistes, els integrants de la Candidatura 'vivim i estem empadronats al poble, participem al llarg de l'any de les activitats socials, culturals, esportives i associatives del municipi' i afegeix que 'no ens deixem veure solament de tant en tant o cada quatre anys ni hem de portar cap alta personalitat política de cap partit que al llarg de més de vint anys no ha sabut mai on estava Calders per fer conèixer els nostres candidats'.

A més de Perarnau, formen part de la candidatura Xavier Costa, Conxita Capsada, Sergi Pich, Elena Planas, Marta Puigdomènech, Anna Riba, Lluís Cerarols, Just Serra, Pere Aguilar, Enriqueta Costa, Rosa Maria Coll, Lurdes Castells i Jaume Carné.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=573