Pla de suport associatiu
Data Divendres, 11 de maig a les 14:20:00
Tema societatCrear un organisme que gestioni les tasques de difusió i els projectes de les entitats i la figura d'un dinamitzador sociocultural són dues de les propostes que inclourà el Pla de suport associatiu del Moianès. En l'elaboració del Pla hi participen el Consorci del Moianès, entitats i regidors i tècnics dels deu ajuntaments del territori
.

Per elaborar aquest Pla, el Consorci del Moianès ha comptat amb la col·laboració de l'entitat CAE, especialitzada en la formació i en els serveis socioculturals. El treball que s'ha fet fins ara ha consistit en la celebració de quatre sessions de treball. En aquestes s'ha posat de relleu la necessitat de reforçar l'organització i la gestió de les entitats, la difusió de les activitats i dels projectes que desenvolupen i l'impuls del treball en xarxa.

Per reforçar aquests aspectes, es proposen la creació d'aquest organisme coordinador i de la figura del dinamitzador sociocultural que coordini i doni suport al teixit associatiu. Inicialment, aquest organisme hauria d'oferir formació a les entitats, assessorament, fer difusió de les entitats i de les seves activitats i promoure la coordinació entre les associacions.


L'elaboració del Pla de suport associatiu del Moianès és resultat del treball sobre Dinamització Comunitària que es va fer durant l'any 2006. Aquest treball va evidenciar la necessitat d'analitzar i elaborar un pla per donar suport a l'entramat social i associatiu del territori.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=580