S’ obre “El Telecentre del Moianès”
Data Dijous, 24 de maig a les 06:00:00
Tema societatEl Moianès disposa d’ un nou Telecentre  ubicat a Collsuspina, que obra les seves portes cada dimarts, dijous i divendres de 5h a 9h del vespre.

El projecte fruit de la subvenció concedia per l’Oficina de Desenvolupament Tecnològic Local de la Diputació de Barcelona a l’Ajuntament de Collsuspina, permet disposar al territori d’una completa instal·lació formada per un local amb accés a Internet, i una xarxa local amb 6 ordinadors d’ús públic.  Tots els ciutadans del Moianès  poden accedir lliurement a aquest espai en els horaris establerts per navegar per Internet o fer ús dels ordinadors, tant  sigui per motius laborals com d’ estudis o d’ oci .

L’ Ajuntament de Collsuspina i el Consorci del Moianès han signat un conveni de col.laboració per tal de dinamitzar i gestionar aquest  espai del Telecentre , per tal d’així poder oferir una oferta continuada de cursos de formació en relació les noves tecnologies de la comunicació, així com descentralitzar els diferents serveis del Consorci en els municipis més petits . Durant els mesos d´Abril i Maig el Consorci hi ha realitzat 5 cursos d´introducció i iniciació al Word, Excel, Power Point i Internet, en els que hi ha participat un total de 56 alumnes de tot el Moianès.

Es pretén que el Telecentre esdevingui un espai dedicat a projectes de teletreball, formació, teleformació, recerca d’ocupació i orientació professional i realització de treballs i activitats acadèmiques. Per això per a qualsevol dubte disposaran del suport d´un responsable del centre que atendrà les demandes dels usuaris.

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=592