Continuarem treballant
Data Dimecres, 30 de maig a les 07:00:00
Tema políticaDe forma íntegra transcrivim la carta que ens han fet arribar des de la plataforma MAP de Moià.


L’equip que integra la candidatura del MAP-ERC, agraeix públicament l’important suport rebut en les eleccions municipals. Per mitjà del seu vot al MAP, 1001 moianesos i moianeses han apostat il·lusionadament pel canvi en el govern de Moià.

En aquestes eleccions hi ha hagut 151 vots vàlids emesos més que en les del 2003.

El MAP ha incrementat el seu nombre de vots en 137 i per tant és l’única grup polític que ha experimentat un creixement. Hem obtingut un 15,8 % més de vots que el 2003, mentre que els CiU han retrocedit un 5,5 %.

Els vots de CiU + PP gairebé són els mateixos que els de CiU el 2003 (aleshores no es presentava el PP). Tampoc han experimentat pràcticament cap variació els vots recollits pel PSC.

Però com ja sabeu, el canvi no ha estat possible. L’hem tingut però gairebé a tocar. Si només 34 votants de CiU ho haguessin fet per la nostra llista, hauríem obtingut un regidor més, i per tant, la possibilitat d’encapçalar el canvi. Encara que la suma del nombre de vots del MAP i del PSC superi la de CiU, l’aplicació de la vigent llei d’Hont no actua amb la mateixa proporcionalitat en l’assignació del nombre de regidors.

Ara comença una nova legislatura. Des del MAP l’assumim amb el compromís ferm amb tota la gent que ens ha votat, de continuar una tasca renovada d’oposició constructiva i d’informació de l’activitat municipal, tasca per a la qual esperem comptar amb el seu suport i també amb el d’aquells que volien un canvi i que han votat altres opcions. La unió fa la força i aquesta evidència queda també molt clara quan s’analitza el resultats d’ aquestes eleccions, en les quals, els vots a les diferents opcions alternatives al govern municipal han estat majoritaris, però la seva dispersió ha impedit el canvi.

La gent del MAP, durant els darrers quatre anys, a més de la tasca d’oposició a l’ajuntament, hem fet arribar periòdicament a totes les cases de Moià la informació sobre els fets més rellevants de la vida municipal, hem elaborat propostes de futur, hem confeccionat i distribuït personalment casa per casa tota la informació electoral, hem penjat i posteriorment enretirat tots els cartells i pancartes electorals i tot això, sense el suport i els mitjans econòmics de les grans formacions polítiques. Els membres del MAP hem assumit íntegrament tots els costos.

Ens agradaria ampliar el nostre cercle de col·laboradors per continuar i millorar la nostra política comunicativa al servei de Moià. Podeu afegir-vos a la nostra associació, a través d’aportacions econòmiques periòdiques o puntuals i molt especialment fent-nos arribar les vostres propostes, suggeriments o queixes sobre qualsevol aspecte relacionat amb el nostre poble.

Només ens resta felicitar els guanyadors i a tots els seus votants, als quals encoratgem a seguir el compliment de les promeses que els han fet en la campanya.

Per la nostra part, tal com dèiem, continuarem treballant amb il·lusió al servei de tota la gent de Moià, tant dels qui ens han votat, que tenen dret a exigir-nos un treball rigorós i responsable, com dels qui han optat per les altres opcions que es presentaven a les eleccions.

MAP-ERC. Moià


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=596