Nova piscina municipal
Data Dimecres, 06 de juny a les 16:00:00
Tema societatA finals de juny o principis de juliol, Santa Maria d'Oló podrà estrenar la nova piscina municipal que s'està construint. Segons l'alcalde en funcions del municipi, Joan Montsech, les obres avancen al ritme previst. Montsech deixarà el càrrec havent completat també la construcció d'un casal de joves.


Les noves instal·lacions han suposat una inversió de 254.000 euros i contemplen, a més de la nova piscina, l'ampliació de la zona esportiva amb una pista de tennis. La construcció de la nova piscina era una necessitat, ja que l'antiga no complia la normativa vigent. Totes aquestes instal·lacions es concentraran a la zona esportiva del municipi, on actualment ja hi ha el pavelló i inclou una reserva de sòl per a pròximes ampliacions.

Segons Santi Montsech, aquesta no serà la darrera obra que es completarà en l'actual mandat municipal. En aquests moments, s'està ultimant la instal·lació del mobiliari del Casal de Joves, que també podrà entrar en funcionament pròximament.


L'alcalde ha dit que totes dues instal·lacions estaran a punt perquè les pugui posar en marxa el nou ajuntament sorgit de les eleccions municipals. Montsech ha perdut l'alcaldia d'aquest municipi, que des del 16 de juny assumirà el republicà Ramon Vilar, que ha aconseguit una majoria de set dels nou regidors que integraran el ple municipal. CiU s'ha quedat amb una representació de dos regidors, la meitat dels que tenia durant aquest mandat i que li han permès governar.

Montserrat Ayala // ACN


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=605