Gent gran del Moianès participa en un intercanvi de casals
Data Divendres, 08 de juny a les 06:00:00
Tema societatEl passat dimarts 5 de juny va tenir lloc el primer Intercanvi entre Casals de gent gran al Moianès. La  trobada va comptar amb la participació del Casal municipal de la gent gran Joan Amades de Sant Quintí de Mediona i l´Associació Arrels amb la participació dels municipis de Castellcir, Castellterçol, Sant Quirze Safaja.

Es van aplegar entorn unes 100 persones, entre elles representants polítics dels diferents municipis participants.

L’ Intercanvi de Casals és un projecte englobat en el programa Tens molt per veure, i s´ha coordinat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l´Àrea de Benestar Social i l´Àrea de Turisme del Consorci del Moianès.

La trobada es va iniciar a Castellterçol a la Plaça Prat de la Riba . Acte seguit es va donar pas a la recepció amb la intervenció dels representants polítics, com l´alcalde i la regidora de benestar social de Castellterçol, l´alcalde i regidora benestar social de Castellcir,  l´alcalde de Sant Quintí de Mediona i  el Cap de l´Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona. Posteriorment es va celebrar un esmorzar i una visita a les  instal·lacions del Casal Arrels, a càrrec dels membres de la junta. Després es va visitar el paratge natural de Santa Coloma Sasserra de Castellcir, on es van donar a conèixer els elements més destacats, com el roure monumental, el Mas Giol i l´església romànica de Santa Coloma. A continuació la Coral del Casal Arrels va oferir un concert a l´interior de l´església. Per concloure el dia, es va celebrar un dinar i un ball al Restaurant Montví de Moià on va tenir lloc un intercanvi de regals.

L´objecte de l´intercanvi entre casals de gent gran va ser en tot moment satisfet, en primer lloc, es va fomentar les relacions socials entre la gent gran de diferents municipis, i en segon lloc, es va donar a conèixer el territori i els seus encants turístics.  Més endavant, a la tardor, tots els participants de la primera trobada aniran a visitar el municipi i la gent de Sant Quintí de Mediona.

Consorci del MoianèsAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=607