Infraccions i Policia Local
Data Dilluns, 11 de juliol a les 15:10:56
Tema societatA la redacció de moianès.net, han arribat diferents articles que fan referència a l’actitud de la policia local de Moià davant diverses infraccions que cometen els conductors a Moià.
Aquests, però, no s’han publicat perquè la Redacció de moianès.net ha considerat que els termes en que estaven redactats, eren poc respectuosos i fins i tot en alguns dels casos “grollers”.
Des de la Redacció demanem a tots els visitants de moianès.net que si volen publicar opinions sobre algun tema, ho facin sempre des del respecte i la consideració vers les altres persones.
Per tal se suplir aquests articles desafortunats, la Redacció de moianès.net posar a l’abast dels visitants una enquesta que fa referència a l’actitud de la Policia Local de Moià davant de les reiterades infraccions d’alguns conductors. Com sempre, a les enquestes a part de contestar el que hom consideri més adient, es poden fer comentaris a cada una de les opcions.Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=61