Francesc Godoy i Núria Padrisa s'enduen la victòria al triatló Ciutat de Manresa
Data Dimarts, 19 de juny a les 22:18:28
Tema esports

Els triatletes de Barcelona i Moià , Francesc Godoy i Núria Padrisa, respectivament, s'enduen el triatló Ciutat de Manresa, disputat aquest cap de setmana a la capital del Bages.

La cursa masculina va ser més competitiva que la femenina, ja que Padrisa va dominar des del principi la prova i va signar la seva sisena victòria en aquesta prova. En canvi, Godoy va certificar el triomf en el darrer segment, la cursa a peu. En aquest tram el barceloní va deixar enrere al manresà Xavier Llobet, un dels favorits a la victòria final. Així, Francesc va parar el cronòmetre en 54 minuts i 11 segons, mentre que Núria ho va fer en 1 hora, 4 minuts i 55 segons.
En el triatló d'homes, Llobet i Godoy van ser els atletes que van imposar el ritme des del principi, seguit del pratenc Richard Calle, que finalment va ser tercer. Tot i així, després del circuit amb bicicleta de muntanya, la victòria se la van disputar el manresà i el barceloní, qui finalment va guanyar.

En fèmines, el gran domini de Padrisa va tenir com a perseguidores a la barcelonina Mar Celma, que va ser segona, i la de Sallent (Bages) Alba Xandri, que va tancar el tercer calaix del podi.

Pel que fa a la classificació per equips, en l'apartat masculí, el Club Triatló Manresa va ser vencedor i en dones, el Club Natació Reus Ploms va aconseguir el primer lloc.

La prova va comptar amb 347 participants que van competir en les distàncies de 750 metres de natació i 20 i 5 quilòmetres de bicicleta de muntanya i cursa a peu, respectivament. A més era la quarta prova del circuit català de l'especialitat.