Es presenta el projecte de l’Observatori del Moianès
Data Dijous, 21 de juny a les 06:30:00
Tema societatDes del Consorci del Moianès s’ha impulsat la creació d’una eina d’informació socioeconòmica del territori amb el disseny de  l’Observatori del Moianès.


Actualment el Moianès disposa d’un gran volum d’informació del territori sense estructurar  i de dades recopilades amb un treball de camp exhaustiu en els diferents àmbits, les quals contrasten les dades oficials, atès que aquestes són obsoletes i no reflexen la  realitat.

Així doncs,  des del Consorci i amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de la  Diputació de Barcelona s’està treballant pel disseny de l’Observatori a partir d’ un grup de treball format per polítics, tècnics i professionals  per  definir un model que estructuri tota la informació a partir de les aportacions de les persones implicades en el desenvolupament del territori.


Aquest dijous dia 21 de juny es celebra l’ultima sessió de treball  per presentar la proposta del projecte de Com hauria de ser l’ Observatori ?  per disposar d’un sistema d’informació de base útil i que serveixi  per la planificació del territori i al presa de decisions .Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=615