Concert en homenatge a Tete Montoliu
Data Dijous, 04 d'octubre a les 18:50:35
Tema culturaDesprés de l’èxit de la seva obertura, el Centre Espai Escènic de Castellterçol torna a obrir les seves portes per aquest tercer trimestre amb una programació variada, innovadora i amb propostes tan professionals com amateurs. Aquest cap de setmana, Castellterçol acollirà el concert d’Horacio Fumero Trio, homenatge a Tete Montoliu el qual vindrà acompanyar de Joan Monné al piano i Raynald Colom a la trompeta.


Horacio Fumero, argentí afincat a Espanya que va formar part del trio de Tete Montoliu, és un dels contrabaixistes amb més activitat dins del panorama musical actual.  En aquest concert, HOMENATGE A TETE MONTOLIU, el podrem escoltar acompanyat d’un trio força singular (Joan Monné al piano; Raynald Colom amb la trompeta i Horacio Fumero al contrabaix) que, amb una visió pròpia dins del llenguatge del Jazz, dóna ales a la creativitat musical.

El concert comptarà amb una primera part de jazz be-bop, en homenatge al pianista Tete Montoliu, coincidint amb el desè aniversari de la seva mort; i una segona part on el contrabaixista repassa els seus darrers treballs (com la banda sonora de la pel·lícula Teva Sempre o temes del seu darrer disc Contrabajeando).


Durant els mesos d’octubre a desembre Castellterçol acollirà cada cap de setmana un espectacle que s’emmarca dins les modalitats de música, teatre, dansa o cinema. Tota una oferta cultural que pretén actuar com a motor d’oci per tota la comarca del moianès.

Per aquest trimestre hi ha espectacles coneguts com l’espectacle infantil i obra d’Antonio Bermejo El Gran Guirigall (dissabte 3 de novembre a les 18h), El concert Enfado (dissabte 1 de desembre a les 22h) l’obra de teatre La fàbrica de la companyia Teatre Essela (diumenge 16 de desembre), entre molts d’altres.

Per altra banda, el Centre Espai Escènic actúa com a potenciador de les activitats culturals amateurs i, per això, reuneix altres actes d’entitats com Els Pastorets, Concert de Nadal, El musical de Grease, l’obra de teatre Contrabaix, celebració del 50è aniversari de la Coral Castellterçol…

Totes les activitats tenen un preu reduit i amb descomptes per a joves i jubilats. El Centre Espai Escènic és un espai que va inaugurar-se el passat 17 de febrer a Castellterçol com a principal referent i motor cultural de Castellterçol i el Moianès i, a més, com a espai de difusió i de creació cultural. Fins ara, pel Centre Espai Escènic hi han passat aproximadament 4368 espectadors entre els 28 actes que s’han organitzat.
Es pot consultar tota la programació a http://www.centre.cat/

Ajuntament de Castellterçol

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=664