Nous estatuts per rādio Moiā
Data Dijous, 13 de desembre a les 06:00:00
Tema societatJosep Montrās, alcalde de MoiāMoià ha modificat els estatuts de la ràdio i la televisiķ municipals per adequar-los a la normativa i millorar-hi la representativitat.


L'Ajuntament de Moià ha aprovat la modificaciķ dels estatuts de l'Organisme Autònom Local dels Serveis de Radiodifusiķ i Televisiķ. Fins ara, aquest organisme es regia per uns estatuts aprovats l'any 1992.

Segons ha explicat l'alcalde del municipi, Josep Montràs, s'havien quedat desfasats i calia adaptar-los a la normativa que regula les fundacions. Segons l'alcalde, en la modificaciķ dels estatuts no hi ha cap voluntat d'introduir cap novetat al funcionament de la ràdio municipal, que emet amb regularitat, a diferència de la televisiķ, que fa emissions molt esporàdiques. La modificaciķ s'ha aprofitat per incrementar la representativitat i la participaciķ en els mitjans públics locals.

Aquestes modificacions comportaran l'entrada de tots els partits amb representaciķ política a l'Ajuntament en l'organisme que regula la ràdio i la televisiķ locals. Alhora, el nomenament del director del mitjà deixarà de ser una decisiķ de l'alcalde o del govern municipal de torn i serà una decisiķ que haurà de prendre el ple municipal.


Un altre dels canvis suposarà l'entrada de cinc persones al patronat dels mitjans locals en representaciķ de les entitats del municipi.

Montserrat Ayala // ACN


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcciķ d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=699