Castellterçol presentarà un producte que protegeix la vegetació del foc
Data Dilluns, 18 de juliol a les 06:00:00
Tema medi ambientL’Abadia de Montserrat està estudiant un projecte que inclou la utilització d’aquest producte per protegir les seves muntanyes
Castellterçol ha estat la població escollida per fer la presentació estatal del producte A.D. PERFECT SYSTEM FLAME SAFE que protegeix la vegetació del foc i del A.D. PERFECT SYSTEM WATER SAFE que descontamina les aigües residuals.

La presentació es farà al Pavelló Municipal de Castellterçol (Carrer de la Diputació s/n) el proper dissabte dia 23 a dos quarts de cinc de la tarda i constarà d’una xerrada tècnica i una posterior demostració pràctica del producte a la Plaça dels Estudis a càrrec del científic inventor Ayhan Doyuk.

Partint de la base que la natura utilitza l’aigua com a solvent universal, el científic turc Ayhan Doyuk ha desenvolupat diferents productes capaços d’incidir com a potents catalitzadors en multitud de processos químics.

Així és possible actuar sobre el FOC, tant en tasques de prevenció –conferint propietats ignífugues al material tractat -, com en l’extinció, refredant les bosses de calor produïdes, apagant les flames i impedint que el foc es pugui reiniciar un cop apagat. Tot això sense que, a l’inrevés del que succeeix amb molts dels productes retardants utilitzats actualment, es produeixin residus tòxics.

També a través de l’estudi dels cicles de la natura que transformen la matèria tòxica en orgànica, el senyor Doyuk ha descobert com podem reduir a pocs minuts el temps de reciclatge o purificació o com descontaminar un aquífer, encapsulant metalls pesats i convertint els hidrocarburs en àcids grassos i bionutrients.
Es prega confirmar l’assistència al 93.866.61.88

Per qualsevol dubte podeu trucar al 605.922.771

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=70