Més i més propostes pel Centre Espai Escènic de Castellterçol
Data Dijous, 20 de desembre a les 06:15:00
Tema culturaAquest dissabte el Centre Espai Escènic acull l’Escola Municipal de Música Joaquim Serra per a realitzar un Concert de Nadal amb els alumnes de l’escola. En ell s’hi cantaran peces de diversa època i amb diferents idiomes, cantades i tocades pels mateixos alumnes d’edats que comprenen entre els 4 i 18 anys.


Totes les peces tenen un esperit nadalenc, exemples en son “Ara ve Nadal”, “Fum fum fum” , “We wish you a Merry Christmas” o “Cascavells de Nadal” entre d’altres. Un concert que ha costat esforços i treball per part de tots els alumnes de l’escola i que tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre a les 11h al Centre Espai Escenic de Castellterçol. L’entrada és gratuïta.

Per altra banda, en aquestes festes el Centre Espai Escènic acollirà la representació dels Pastorets a càrrec de l’Associació Arrels de Castellterçol el proper dissabte 29 de desembre a les 18:30h. Una obra representada pels jubilats de la vila a través d’una adaptació de l’obra original Els Pastorets.

Finalment, el Centre Espai Escènic torna amb la programació del primer trimestre del 2008 amb una gran quantitat d’ofertes culturals. Entre elles se’n pot destacar algunes de caire familiar i d’altres encerclades en la Primera Mostra de Teatre Ameteur del Moianès. Aquesta mostra, amb sis espectacles pretén promocionar el teatre amateur de la comarca. En ella s’hi relacionen obres com “El metge a garrotades” del Grup Nou de Teatre de Castellterçol, “El casament dels petits burgesos” de Blaugrana escena de Sant Feliu de Codines o “El club de les Palles” del grup Els cancervers de les catacumbes del no res de Castellterçol. A més, el recinte acull altres espectacles com “La millor nit de la teva vida” de TNC i Versus & Cia o “El Petit Mozart” de Montserrat Cabero.


Tota una oferta plena d’activitats culturals per a joves i grans durant el primer trimestre del 2008. Cal destacar també, que el 17 de Febrer el Centre Espai Escènic complirà un any de la seva inauguració i que durant aquests 12 mesos ha aconseguit convertir-se en un espai de referència del Moianès a l’hora de consumir cultura.

Més informació de la programació d’aquest primer trimestre de 2008 a www.centre.cat o a www.castelltersol.catAquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=702