Mercat de Sant Vicenç de Calders
Data Dimecres, 16 de gener a les 22:07:17
Tema cultura



Una dotzena de parades participaran aquest dissabte al mercat de Sant Vicenç de Calders, que arriba a la tercera edició.

Hi haurà parades de fruita, de flors i centres decoratius, i de samarretes i eines antigues, entre altres productes. El Consorci del Moianès i l'Associació Cultural de la Dona del municipi també tindran parada al mercat, que es farà al davant de l'escola.

El mercat s'inclou en el programa d'activitats que es fan amb motiu de la Festa Major d'Hivern del municipi. Va néixer ara fa tres anys amb la voluntat de 'fer més gran' el que se celebra cada dissabte al municipi, apunta Elena Planas, regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Calders. També hi haurà activitats paral·leles, com un inflable i passejades amb ponis per als nens.

Els actes de la Festa Major d'Hivern de Calders seguiran diumenge amb la cinquena caminada de Sant Vicenç amb un recorregut de 14 quilòmetres. Al migdia hi haurà sardanes i a la tarda teatre amb la posada en escena de 'El mètode Gronholm' a càrrec del Grup de Teatre del Centre Parroquial de Monistrol de Calders.

Maria Alba Riu // ACN






Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=705