Les Coves del Toll superen els 20.000 visitants durant el 2008
Data Divendres, 06 de febrer a les 23:21:23
Tema culturaLes Coves del Toll de Moià van atraure un total de 20.683 visitants durant el 2008, una xifra que representa un increment del 8% respecte el nombre de persones que hi van passar l'any 2007.
Els responsables de l'equipament valoren de forma molt positiva aquestes dades que, segons han explicat, consoliden un creixement 'sostingut' però continuat. L'increment principal s'ha donat en el públic escolar que s'ha situat en 7.515 visites, un 20% més que durant el 2007.  D'altra banda, també han augmentat lleugerament els visitants de cap de setmana mentre que els usuaris que hi han anat en grups es mantenen constants .

Si als visitants de les Coves s'hi sumen els que han visitat la Casa Natal Rafel Casanova, on hi ha ubicat el Museu Arqueològic de Moià i també l'exposició permanent dedicada a Rafel Casanova, fill il·lustre de Moià, i la Guerra de Successió, la xifra de visitants se situa en 29.335 persones. 


Des de les Coves del Toll de Moià esperen que, tot i la crisi, aquest 2009 es puguin superar aquestes dades per tal que les Coves del Toll i el Museu de Moià continuïn sent un punt de referència en el patrimoni natural i cultural de la comarca del Bages.

Maria Alba Riu // ACN


Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=787