El Country engega a Castellterçol
Data Diumenge, 30 d'agost a les 16:39:55
Tema societatAnàvem la Vicky, la Maria Jesús, el Pedro l’Antonio a Castellterçol, al límit del Vallès Occidental, a la Comarca Natural del Moianes, un espai que s’ha volgut declarar “territori serè “, havíem llegit una convocatòria a
http://countrycat.blogspot.com/
:

US ESPEREM EL 23 D'AGOST A PARTIR DE LES 6H DE LA TARDA PER BALLAR!! HI HAURÀ SERVEI DE BAR, ENTREPANS I MOLTES GANES DE PASSAR-HO BÉ!!
LLOC: PLAÇA NOVA (CARPA)
MÉS ENDAVANT PENJAREM EL LLISTAT DE BALLS!!!
ANIMEU-VOS!!!


Ens saludava el rellotge de sol, recordant-nos la brevetat dels nostres dies damunt la terra ; Currit irreparabile tempus, i de retruc que una de les millors formes de gaudir d’aquest temps, és justament ballant country.
 

Coincidien en aquesta apreciació un centenar llarg de balladores [ les normes ortogràfiques modernes, indiquen que l’article s’ha de posar en relació al sexe que estigui present en major nombre , i a Castellterçol, com quasi per arreu, hi havia més dones a la pista que homes] de :

Vilanova i la Geltrú
Terrassa
Sentmenat
Premia de Mar
Moià
Castellterçol
Castellar del Vallès

Per davant fins a 60 cançons que en l’ambient calorós d’aquest agost de 2.009, deixaran exhaustes les persones que sota la carpa, s'aturaran de ballar,- únicament -  quan l’spiker feliciti – en la seva diada – a les Roses, i saludi al amics dels pobles esmentats.


Al ritme del country les hores s’anaven succeint, les 19,00, les 20,00, les 21,00,.. passava llargament de les 21,30 quan marxàvem desprès d’acomiadar-nos dels organitzadors. Està clar que aquesta “moda” de les seixanta cançons pot convertir les ballades en un suplici per les balladores, i en un avorriment mortal per als espectadors.


Castellterçol – perquè aquí era la ballada, però feu-ne una aplicació general – te molts atractius : un castell amb la seva ermita, un antic rentador de llana,... Us sembla desassenyat distribuir les quatres hores entre el country i el coneixement d’aquestes meravelles ?


(c) Antonio Mora Vergés

Aquest article es de moianès.net, el portal del Moianès i rodalies
https://www.moianes.net

La direcció d'aquesta noticia es:
https://www.moianes.net/modules.php?name=News&file=article&sid=798